2021. augusztus 17., kedd

Színtanácsadás alapjai: természetesen




Itt éppen azt magyarázom, hogy mennyire nem szabad fényképről, vagy online színtanácsadni. Lásd a képen: ugyanaz a kéz, bőr, különböző megvilágításban. Most akkor hideg, meleg, áttetsző, telített, világos sötét, sárga, barna, fehér, olivás, barackos, rózsaszín??? Hogy is van ez?

Még élőben is sokat számítanak a fényviszonyok, nemhogy kamerákon, szűrőkön keresztül. Arról nem beszélve, hogy TÉNYLEG csak a kendők által lehet látni IGAZÁN. És ez nem egy marketing trükk, csak azért, hogy gyere hozzám színtanácsadásra, hanem az IGAZSÁG. Kérlek ne fogadj el online, vagy képről efféle tanácsokat. Személyesen is csakis kizárólag TERMÉSZETES fénynél, mindenféle lámpák nélkül, smink nélkül, lehetőleg szoli és barnítókrémek nélkül lehet meghatározni a színtípust. 


Tőlem ezért sem fogtok sok celebekkel példázó képeket, posztokat látni.
Talán feltűnt, hogy a színtípus montázsaimon is fejek nélkül vannak a modellek. Egyrészt mert elviszik a fókuszt a színekről; másrészt, mert legtöbbször az a ruha, az a szín, nem annak a hölgynek a színtípusa, tehát nem harmonikus az arcához.

Én szeretném a saját, és a hozzám forduló hús-vér, igazi embereken megmutatni a valóságot. Már csak azért is, mert nem vagyok képben a celebekkel, hírességekkel, hiszen sok éve már nem nézek tévét, sorozatokat, és nem követem a bulvárt.



(A képet Huszka Ágitól kaptam a képzésünk során.)




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rúzs mánia

Mi lehet az? - Készülhetett akár: henna, bíbor, okker, vasérc, fehérólom, féldrágakő, mérgező kivonat, bíbortetű, vöröshangya, cinóber, bor,...