2021. augusztus 21., szombat

Varázslat



 



Varázslat! Szeretem a varázslatot, és ha ideje van, akkor alkalmazom a szót és a varázslást is.

Számomra a varázslat alapja a tudás, bölcsesség és a tapasztalat. 
Ez a Színtanácsadásban sincs másként. 

A kép magáért beszél. Judit arca teljesen más lesz, attól függően, hogy milyen kendő hat az arcszínére.

Hogy lehet, hogy ennyire más az arca attól függően, hogy milyen kendőt raktam a nyakába?
Hát így. Ennyire változik a különböző színektől az arc. És ez csak 1 szín volt. 
Ennyire más a hatás.


Gondolhatod azt, hogy Téged nem érdekel ki mit mond, milyen szín, és tök mindegy. De ha jobban belegondolsz ez nem igaz. Mert mindenkinek fontos, hogy jó benyomást tegyen az emberekre, hogy elfogadható, szerethető, sikeres, érdekes vagy vonzó legyen.
Kinek, mi a legfontosabb. Mert szeretünk szeretve lenni.

Mert az emberek kerülik a diszharmóniát, Te is. Ezek tudattalan dolgok legtöbbször, de érzed, ha valami nem okés, még akkor is ha nem tudod megnevezni.

Akár a kapcsolataid ápolása, új párkapcsolat kialakítása, hivatásbéli sikereid, vagy csak az fontos, hogy tiszteljenek, becsüljenek meg, ugyanúgy segíthet a színtanácsadás adta tudatosság.
Természetesen ezeket a dolgokat belülről építjük, és kellő önismeret,  önmunka adta önbecsülés kell hozzá, azonban ezek a külső segítségek sokszor meglódítják a sikereket, és az meg mindig jól jön, ugye?

#színnellélekkel #színtanácsadás #színek #sárga #kívülbelülegyensúly #kívülbelülboldogság #hatás #színhatás #harmónia #egyensúly #önismeret #önbecsülés #szeretet




























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rúzs mánia

Mi lehet az? - Készülhetett akár: henna, bíbor, okker, vasérc, fehérólom, féldrágakő, mérgező kivonat, bíbortetű, vöröshangya, cinóber, bor,...