2021. május 23., vasárnap

Rózsa sóhaj

 

Ma beleszippantottam több rózsakehelybe is, az egyik kis fodros rózsaszín teljesen elrepített a gyermekkoromba, nagymamám rózsakertjébe.

Mama minden évben szorgosan metszett, locsolt, és gondosan ápolta a rózsáit. Ezt senki másnak nem engedte. A ház és a kerítés között színpompás rózsák, lugasok vonták oda az arra járók tekintetét.

Én pedig egy igazi királylánynak éreztem Magam köztük. 

Többször írtam már, hogy mennyire befolyásolnak minket az illatok. Érdekes, mert ezeknek az emlékek ellenére a rózsa illatot sokáig nyanyás-mamás illatnak gondoltam. Aztán valahogy visszajött a rózsa imádatom, és azóta naponta akár többször is használom a rózsavizet frissítésre, krém alá, csak úgy. 

A másik ilyen a térparfüm (amit Magunkra, hajra is fújhatunk akár). Furcsán hangozhat először, hogy csak úgy a levegőbe minek pazaroljunk ilyen finomságokat, de megéri. Hangulatot alapoz, tisztít, harmonizál. Főleg egy intim együttlét előtt akár Magunkkal, akár a kedvesünkkel. De egy munka, blog írás előtt is hasznos lehet, inspirálhat.                                                                                     






Ezért is ajánlom jó szívvel ezt az akciós csomagot: Intimlandia – “Sóhaj”

mely tartalma: Le Boudoir térparfüm (50ml) + Woman Sensual test- és masszázsolaj (100ml)



"Igazi női “énidő” csomag, tested és lelked finom, nőies energiákkal való táplálásához.

“Le Boudoir” test -és térparfümmel permetezd be a teret, és a testedet, majd engedd, hogy a Woman Sensual bársonyos tapintása a sejtekig hatoljon szeretettel, szerelemmel és gyengédséggel töltsön fel!

A budoáros illatkompozíciót, amely különleges virágainak illatával egyszerre abszolút nőies, puha és titokzatos, ugyanakkor merész, friss és életteli.

Az elegánsan krémes, lágy szantál alapjegyébe simul bele a pálmarózsa púderes nőisége, a magnólia és az írisz különleges virág illata, a citrom illat pedig a nápolyi öböl frissességét hozza felénk.

Hangold át a teredet a minőségi érzékiségre! Engedd, hogy a tered egy igazi budoár rejtelmes, varászlatos érzéki izgalmával teljen meg!"

Megrendelhető itt:

https://szentesiszilvi.hu/product/intimlandia-sohaj/

Ne felejtsd el beírni az ILDIIDILL kuponkódot az extra kedvezményért!!!!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rúzs mánia

Mi lehet az? - Készülhetett akár: henna, bíbor, okker, vasérc, fehérólom, féldrágakő, mérgező kivonat, bíbortetű, vöröshangya, cinóber, bor,...