2021. október 13., szerda

Sikerélmény és Öröm


 


Több, mint 10 éves segítői múltammal rengeteg élettörténetet, traumát, fájdalmat ismertem meg.
Az ember ismeri a módját, hogy hogyan legyen semleges, szeretetteljes tér az emberi lelkeknek, de azért volt, hogy engem is megviselt, amit hallottam.

Hozzám amúgy is sok olyan nehéz sorsú ember jött, aki mély dolgokat hordozott. Talán, mert tudták, hogy elbírom amit odaadnak Magukból.

Vannak igazi sikersztorijaim, de legtöbbször az volt a legnagyobb, hogy már nem volt rám szükségük. Én legalábbis erre törekedtem mindig, hogy önjáróvá váljanak, egyedül is boldoguljanak, ne elméleteket, diagnózist gyártsunk, hanem gyakorlati utat járjunk.
Több emberrel megmaradt a jó viszony, nyomon követem az életüket, sőt barátok is váltak párból.

Lassú, hosszú, nehéz folyamatokban volt részem legtöbbször. 



A színtanácsadás azonban egy teljesen új perspektívát hozott, ami a sikerélményt illeti.

Azonnali AHA élmények, "megvilágosodás", csillogó szempárok, kinyílt szívek, önbizalom növekedés, magabiztosság. 

Például ilyenek: pár órával a színtanácsadás után mellékelve egy színtípus szerinti fotóval vásárlás közben.:

"Ildikém, ez őrület! Felrobbant a világképem, nekem is lehet szépnek lenni! Lehet hogy ez még nem az, de olyan nagyon kinyílt a szemem!!!"

Annyira jó érzés tudni, hogy pár óra alatt meg tud Veletek fordulni a világ, és még tudatosabban, nagyobb elfogadással vagytok Magatok iránt. Öröm és hála, ez van Bennem mindig.


#színnellélekkel #színtanácsadás #színtanácsadó #színtanácsadóvagyok #fenntarthatóság #fenntarthatódivat #színnellélekkel #színtanácsadás #színtanácsadó #színtanácsadóvagyok #fenntarthatóság #fenntarthatódivat #tudatosság #tudatosöltözködés #színtípusok #önbizalom #önismeret #önazonosság #életöröm #életigenlés #életszeretet #könnyedség #öröm #divat #fashion #outfit #nő #nőiség #nőneklennijó #érezdjólmagadabőrödben #önelfogadás #bodypositive #curvy #curvyme #plussize #plussizefashion #színek #colours#tudatosság #tudatosöltözködés #színtípusok #önbizalom #önismeret #önazonosság #életöröm #életigenlés #életszeretet #könnyedség #öröm #divat #fashion #outfit #nő #nőiség #nőneklennijó #érezdjólmagadabőrödn #önelfogadás #bodypositive #curvy #curvyme #plussize #plussizefashion #színek #col



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rúzs mánia

Mi lehet az? - Készülhetett akár: henna, bíbor, okker, vasérc, fehérólom, féldrágakő, mérgező kivonat, bíbortetű, vöröshangya, cinóber, bor,...