2021. szeptember 9., csütörtök

Pantone 2021/22 Őszi-Téli színek: Illuminating és Ultimate Gray

Pantone 13-0647 Illuminating RGB : 245 223 77 és

Pantone 17-5104 Ultimate Gray RGB: 147 149 151








Ezt a 2 színt együtt hozom, mivel a 2021-es év színei:




"Másodszor fordul elő, hogy két színt választott az év színének a Pantone Intézet. 2021-re a szürke egy nyugtató árnyalatát és egy világos napsárgát szánt meghatározónak a színtrendekkel foglalkozó intézet.
Az, hogy két színt is megjelölt az év színeként 2021-re a Pantone, egybecseng azzal a ténnyel, hogy az idei minden tekintetben példa nélküli év volt. A színtrendket meghatározó intézet úgy írta le választását, hogy „a két szín házassága az erő és remény üzenetét hordozza, hiszen a két szín együtt egyaránt felemelő és emlékezetes”.



Az Ultimate Gray nevű szürke és az Illuminating fantázianevű napfényes sárga mind külön okkal került az év színei közé. „Mindkettőnek megvan a maga érzelmi aspektusa: a szürke a támogató és szolid, a gyakorlatias alap, amire szükségünk van, a sárga pedig a reményt, a napfényt és jókedvet hozza el” – magyarázta Leatrice Eiseman, a Pantone Intézet igazgatója. "









Én régebben előszeretettel viseltem ezt a 2 színt, és leginkább hideg árnyalatban. Mióta tisztában vagyok a színtípusommal, nem esnek reflektorfénybe Nálam.
Most inkább mélyebb meleg sárgát viselek, egy kis ezüst kiegészítővel megbolondítom.










Nektek hogy tetszik?
Milyen ruhadarabban tudnátok magatokon elképzelni?




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rúzs mánia

Mi lehet az? - Készülhetett akár: henna, bíbor, okker, vasérc, fehérólom, féldrágakő, mérgező kivonat, bíbortetű, vöröshangya, cinóber, bor,...