2021. március 10., szerda

Végtelen Ölelés

 Szeretem a természetet, az évszakok váltakozását, a ciklusokat, jó ezekkel áramolni.

A mostani helyzet, és vele a tél Nekem még inkább a Magamhoz fordulásról szólt, és új magok kerültek le általa az Anya-Földbe.
Egy folyamatban vagyok benne, és ezáltal 2 új irányt is vesz az életem. Mindkettő a NŐISÉGRŐL szól, lassan rügyezik, majd szirmot bont.
Most az egyik mélyen NŐI-FÉRFI, emberi, INTIM dolgot osztom meg Veletek. :
Megismertem egy számomra igazán hiteles, természetesen szexi, bűbájos, és egyben bölcs NŐT, Szentesi Szilvit; és részt veszek az Affiliate programjában, azaz ILDIIDILL kuponkóddal 8%-kal kedvezőbb áron juthattok hozzá a kizárólag természetes összetevőkből készült natúr kozmetikumokhoz a kifinomult érzékiség jegyében.
Mikor érdekelhet Téged ez:
- Ha szereted(vagy legalábbis szeretnéd megszeretni) a tested, és az intim részeid is bele tartoznak ebbe.
- Ha szereted kényeztetni Magad, megadni a testednek, amire szüksége, igénye van.
- Ha természetes, magas minőségű, luxus termékekre vágysz elérhető áron.
- Ha az érzékiségnek szerepe van az életedben.
- Ha fontos számodra, hogy magyar terméket vásárolj olyan alkotótól, aki szívét-lelkét, személyiségét, inspiráltságát is belerakja az adott kozmetikumba.



Először az egyik személyes kedvencemet hozom Nektek bemutatni:
Intimlandia – Végtelen Ölelés – Endless Embrace masszázsolaj
"A Végtelen Ölelés minden kettősséget felold, és a szerelem végtelen ölelésében egyesít. Illata univerzális, nők és férfiak számára is ajánlott. A balzsamos szuhar, ahogy nevében is meséli, igazi gyógyír testnek és léleknek egyaránt. Kioldja a régebbről hozott félelmeket, elűzi a bánatot és a fáradtságot, nyugtatja az idegrendszert. A vanília édes és finom illata melegséget, biztonságot és szeretetet közvetít. Az Ylang-Ylang a szerelem illata, tökéletes természetes parfümként repít a szerelembe. A Végtelen Ölelés a balzsamos, édes, és vágyakat ébresztő szerelem érzéseit hozza el."
Minden további terméket itt találsz:
Ne felejtsd el beírni az Ildiidill kuponkódot!
Bármi kérdésed van a termékekkel, használatukkal kapcsolatban, keress bátran. 😉

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rúzs mánia

Mi lehet az? - Készülhetett akár: henna, bíbor, okker, vasérc, fehérólom, féldrágakő, mérgező kivonat, bíbortetű, vöröshangya, cinóber, bor,...