2021. március 28., vasárnap

Intimlandia- elegancia-tavasz

"Itt a tavasz!
Itt van! Itt!
A barackfa kivirít!

Virágcsipke
minden ág.
Csupa virág a világ." (Gazdag Erzsi)

Ugye milyen jó beleszagolni a tavaszi levegőbe? Érzed a virágok illatát, a zsongást, az élet kezdetének robbanó erejét? Én nagyon imádom ezt átélni, csodálom az illatokat, fontosak az életemben. Egy-egy illathoz megannyi emlék-kép, élmény tud tapadni, és be tud hozni sok mindent csupán egy illatozás.




Ezért is csatlakoztam Szentesi Szilvi Affiliate programjához, hogy képviselhessem ezeket a csodákat. A következő nagy kedvencem (imádom a jázmin illatot, és ebben igen intenzív) az Intimlandia – Woman Elegant intim olaj 

"A női intim olaj ökológiailag ellenőrzött gazdálkodásból származó összetevőket tartalmaz, kiváló természetes esszenciális olajokból készült.

Fő összetevői: jázmin, szantál, mimóza, jojóba, zöld tea és sárbarackmag esszenciális és növényi olajok

Finoman megmutatkozó karakterét a jázmin és a mimóza illata rajzolja ki, melyet a szantál elegánsan klasszikus maszkulin akkordja követ.

A Woman Elegant a kifinomult, diszkrét és egyben elbűvölő nők kedvence. Prémium minőség!

Itt tudod megrendelni: 

https://szentesiszilvi.hu/product/intimlandia-woman-elegant-intim-olaj-30ml/


Használd az Ildiidill kuponkódot a kedvezményért!!!!



Ha  Te is olyan Nő vagy, akinek fontos a testápolás, és ebben az intim területei is beletartozik, sőt szívesen kényezteti magát, akkor ezzel az elegáns illattal igazán királynőként érezheted Magad. 

A rendeléssel, vagy használattal kapcsolatban bátran keress meg. Remek ajándék akár húsvétra is kedvesednek, vagy Magadnak.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rúzs mánia

Mi lehet az? - Készülhetett akár: henna, bíbor, okker, vasérc, fehérólom, féldrágakő, mérgező kivonat, bíbortetű, vöröshangya, cinóber, bor,...