Egyéni konzultáció, díjakLeginkább azokban a témákban tudok segíteni, amelyeket én is a saját bőrömön tapasztaltam:
- Ön-test-élet szeretet, megérkezés a valóságba, test ébresztés,
- tiszta kommunikáció: nemet mondás, én-határok megjelölése,
- szorongás, pánik, félelmek, megfelelési kényszerek, függőségek kezelése,
- nőiség, szexualitás, intimitás, ön-értékelés, vágyak feltérképezése, 
- párkapcsolat, házasság egészséges kibontakozása,
- egyenrangú kapcsolódás, női-férfi szerepek, minőségek megélése
- várandóság, szülés, szoptatás, anyaság, kötődő nevelés témái

Fontosnak tartom, hogy adjak Magamból a hozzám fordulóknak, hiszen nagyrészt már "jártam ott", ahol most ők vannak, és tudom miről beszél, éltem, éreztem már én is azt, arról nem beszélve, hogy régóta tudjuk, nincsenek személyes történetek.
Pont ez a "Nem vagy egyedül",  "Ez nem személyes", rengeteget segíthet meglátni, hogy nem vagyunk annyira borzasztóak, mint ahogy elhittük.

Sok éves tapasztalatomra, és intuíciómra hagyatkozva választom ki a módszerek közül a legmegfelelőbbet a hozzám forduló számára.
Valamint egyénre szabottan, megoldás, képesség központúan haladnak a konzultációk. Melyek  időtartama  60 perc.

Teljes titoktartásra számíthatsz, valamint megengedő, elfogadó légkörre.

Aki ismer jól tudja, hogy a hatékony tanult módszerek mellett mindig is jóval többet használtam az intuíciómat, benső tudásomat.
Sosem adtam át "csak a papír szerint" a tanultakat, mindig kevertem őket, bele raktam Magam, azt amit én átéltem, tapasztaltam, illetve hagyom, hogy áramoljon Bennem a tudás, és az intuíció.


2018-tól még inkább a megélések szabadságát, a játék általi öngyógyítások lehetőségét szeretném átadni; ezért senki se lepődjön meg, ha érintésre, érzelmek kifejezésére, mozgásra, hang kiadásra vagy bármilyen játékra kérem fel. 


Egyéni konzultáció díja: 

Egy alkalomnak nem sok értelme és hatékonysága van, ezért 


- minimum 3 alkalom esetén :  60 000 
Ft (3x60 perc)


Mivel a közös munka elköteleződést kíván mindkettőnktől, kérlek csak akkor jelentkezz, ha készen állsz arra, hogy őszintén Magadba nézz, és kíváncsi vagy Magadra, elakadásaidra, lehetőségeidre. Valamint kellő időt, és energiát vagy hajlandó Magadba fektetni.

Amennyiben még bizonytalan vagy,  lehetőséged van egy egyszeri, ingyenes, 20 perces találkozóra velem.
Ahol mindketten meg tudjuk állapítani, el tudjuk dönteni, hogy szeretnénk-e együtt működni.Ha kíváncsi vagy , hogy a hozzám fordulók miként élték meg a konzultációkat, tréningeket:
Megtapasztalások


Bogdán Ildikó 

Okleveles Élő Önvizsgálatok Facilitátor,
Byron Katie - A MUNKA módszere Facilitátor,
Spirituális Pszichológiai Tanácsadó,
Önismereti Személyiségfejlesztő, 
Reiki mester.


Bejelentkezés: 06-30-732-3832 
(Ha nem veszem fel, kérlek próbáld újra, illetve amint tudlak visszahívlak.)

Elsősorban online konzultációra várlak (
Facebook messengeren) :
Nagyon egyszerű, és hatékony, gyors formája az egyéni konzultációnak. Nem kell utazni, parkolni, időtakarékos, kényelmes megoldás. Bármilyen kérdésed, kérésed lenne: ildiidill@gmail.com

Ildi-idill Facebook oldalam

***
  Az Okleveles Facilitátor nem orvos vagy mentális egészséggel foglalkozó szakember. Nem ad és nem is adhat tanácsot azzal kapcsolatban, hogy a kliens hogyan élje az életét. Az Önvizsgálatok facilitálása nem tanácsadás, és nem egy jobb személyes történet létrehozását célozza. Az Önvizsgálatok célja a téves identitásainkon és történeteinken történő átlátás, nem pedig új, „jobb” identitások, történetek létrehozása. A facilitátor egy segítő személy, aki végigvezeti a klienst egy belső folyamaton, megtartva őt az ehhez szükséges térben. Az Önvizsgálatok nem nyugati pszichológián vagy orvostudományon alapulnak, hanem leginkább keleti vallásokon (hinduizmus és buddhizmus) alapulnak (de nem tartalmaznak semmilyen vallási tanítást)."...
Itt egészen más kincs vár rád. Ez nem a jövőbeli beteljesedés vagy boldogság ígérete. Nem egy gondosan kidolgozott rendszer a gondolatok átrendezésére vagy a személyes történetek átdolgozására, sem pedig egy jobb jövő keresésére. Ez egy meghívás arra, hogy elegendő időre mindent félretegyünk ahhoz, hogy mélyen belepillantsunk a jelenlét megtapasztalásába, és hogy ráébredjünk arra, hogy a teljesség és a gyógyulás, amit keresünk, már itt van. Mélyen a már jelen lévő tapasztalatunkban rejlik az emberi elégedettség kincse. Amikor felfedezzük ezt a szabadságot, azt találjuk, hogy a szeretet, a béke, az együttérzés és a bölcsesség természetes módon jelen van. A kulcs az, hogy felismerjük ezt a kincset - egyszerűen csak elkerülte a figyelmünket. Mindenféle téves helyen kerestük - a múltban vagy a jövőben, üres vallási szónoklatokban vagy a spirituális tanításokban, amelyek sokat ígértek, de keveset teljesítettek.
Az Élő Felismerés semmi más, mint szerelmi kaland az élettel. Ez olyan, mint magába a megtapasztalásba beleszeretni, és látni, hogy a jelen tapasztalatunk úgy tökéletes, ahogy van, nem számít, hol vagyunk, vagy mi történik. Ez nem azt jelenti, hogy megússzuk a fájdalmakat vagy a nehéz helyzeteket, mint a betegségek vagy a halál. Inkább azt jelenti, hogy úgy látjuk, minden történés - jó és rossz egyaránt - a szeretetbe van beleágyazva. Minden tapasztalatban a tökéletességet látni azt jelenti, hogy felismerjük: maga a tapasztalás az alaptermészetünk. Amikor ráébredünk, hogy mi magunk vagyunk a jelen megtapasztalása, minden egyes pillanat mély és természetes elfogadásában élünk. Ez maga a szabadság életünk minden egyes történése közepette." 

Scott Kiloby - Élő Felismerés

2 megjegyzés:

 1. Szia Ildikó!

  Amikor Pesten találkoztunk az egyik Andi-féle tanfolyamon,már akkor is csodáltalak,hogy milyen jól megvagy Magaddal.

  Mennyibe kerül egy Skype-on keresztül végzett konzultáció?
  tothildiko62@gmail.com

  Puszi:Ildikó

  VálaszTörlés
 2. Kedves Ildikó!

  Nagyon köszönöm.

  Igen jóban vagyok Magammal, és ez nem volt mindig így. Ezért is tudom ajánlani mindenkinek, aki nincs kibékülve magával, mert a saját bőrömön tapasztalom, hogy mennyivel könnyebb , szebb az élet szenvedések, hiedelmek nélkül. :)

  A skypos és a személyes konzultáció díja is 10.000 ft

  Önmunkásoknak ( Mindkét módszer alaptanfolyamát végzetteknek) 8000 ft.

  puszi

  Ildi

  VálaszTörlés

Rúzs mánia

Mi lehet az? - Készülhetett akár: henna, bíbor, okker, vasérc, fehérólom, féldrágakő, mérgező kivonat, bíbortetű, vöröshangya, cinóber, bor,...