2014. december 3., szerda

ÖnMunka- Érzelmi és gondolati öngyógyítás Önvizsgálatokkal


 Öngyógyító Önvizsgálati módszerekkel lehet megismerkedni, és igénybe venni egyéni konzultációkat Budapesten az Éden Felnőttképző Központban és Monoron, a  Brigit Ezoterikus Központ -ban. 

/Előzetes bejelentkezés szükséges!/


Byron Katie - a Munka nevű módszere és Scott Kiloby - Élő Önvizsgálatai egyszerű, hatékony módszerek, melyek megtanulhatók, és a hétköznapokban alkalmazhatók.
Semmilyen hitet, tudást, vallást nem követel meg, sokkal inkább egy elköteleződést az ember saját maga, önismerete iránt.



A módszerekről:

- Byron Katie - a Munka - A 4 kérdés és megfordítások.

Mindössze 4 kérdés, amit eddig talán sosem tettél fel Magadnak.


Érdekel egy olyan egyszerű módszer, ahol végre az elme is szót kap?
Ahol nem kell mindig jónak, tökéletesnek, valamilyennek lenni, hanem, ami éppen benned van, azzal foglalkozhatsz.
Ahol az elme kérdez, és a szív válaszol.




Ahol nem mondja meg senki, hogmi a legjobb számodra, hanem elkezdenek egy olyan helyről felbugyogni a válaszok, amiről nem is tudtál.
Kíváncsi vagy erre a helyre, a szeretet szavaira? Magadra?
Készen állsz meglátni Önmagadat mindenben és mindenkiben?
Felkészültél arra, hogy legnagyobb ellenségedre is hálával és szeretettel fogsz majd tekinteni?
Hogy évekig cipelt traumáid, drámáid ott hagynak téged örökre???
Megértem, ha még nem.
Ha mégis készen állsz várlak szeretettel, hogy megmutassam Byron Katie Munka nevű módszerét.



 - Scott Kiloby- Élő Önvizsgálatok

 (Bumeráng, Panoráma, Megtalálhatatlan, Függőség, Szorongás Önvizsgálat)

​A valóság teljes spektrumának megtapasztalása.
Nagy hangsúlyt fektet a testi érzetekre, a bennük lévő megpihenésre. Megtanít érezni, koncepciók, címkék nélkül érzékelni a valóságot.
A mai félelmekkel, szorongásokkal teli világban, életekben egy segítő folyamat.







"...
Itt egészen más kincs vár rád. Ez nem a jövőbeli beteljesedés vagy boldogság ígérete. Nem egy gondosan kidolgozott rendszer a gondolatok átrendezésére vagy a személyes történetek átdolgozására, sem pedig egy jobb jövő keresésére. Ez egy meghívás arra, hogy elegendő időre mindent félretegyünk ahhoz, hogy mélyen belepillantsunk a jelenlét megtapasztalásába, és hogy ráébredjünk arra, hogy a teljesség és a gyógyulás, amit keresünk, már itt van. Mélyen a már jelen lévő tapasztalatunkban rejlik az emberi elégedettség kincse. Amikor felfedezzük ezt a szabadságot, azt találjuk, hogy a szeretet, a béke, az együttérzés és a bölcsesség természetes módon jelen van. A kulcs az, hogy felismerjük ezt a kincset - egyszerűen csak elkerülte a figyelmünket. Mindenféle téves helyen kerestük - a múltban vagy a jövőben, üres vallási szónoklatokban vagy a spirituális tanításokban, amelyek sokat ígértek, de keveset teljesítettek.
Az Élő Felismerés semmi más, mint szerelmi kaland az élettel. Ez olyan, mint magába a megtapasztalásba beleszeretni, és látni, hogy a jelen tapasztalatunk úgy tökéletes, ahogy van, nem számít, hol vagyunk, vagy mi történik. Ez nem azt jelenti, hogy megússzuk a fájdalmakat vagy a nehéz helyzeteket, mint a betegségek vagy a halál. Inkább azt jelenti, hogy úgy látjuk, minden történés - jó és rossz egyaránt - a szeretetbe van beleágyazva. Minden tapasztalatban a tökéletességet látni azt jelenti, hogy felismerjük: maga a tapasztalás az alaptermészetünk. Amikor ráébredünk, hogy mi magunk vagyunk a jelen megtapasztalása, minden egyes pillanat mély és természetes elfogadásában élünk. Ez maga a szabadság életünk minden egyes történése közepette." 

Scott Kiloby - Élő Felismerés

Scott Természetes Nyugalom című könyve már a hazai könyvesboltokban is kapható 2014 novemberétől.


Bogdán Ildikó

ÖnMunka- 
Okleveles Élő Önvizsgálatok Facilitátor, Byron Katie - A MUNKA módszere Facilitátor,
 Spirituális Pszichológiai Tanácsadó, Önismereti Személyiségfejlesztő


Előzetes bejelentkezés szükséges! ildiidill@gmail.com




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rúzs mánia

Mi lehet az? - Készülhetett akár: henna, bíbor, okker, vasérc, fehérólom, féldrágakő, mérgező kivonat, bíbortetű, vöröshangya, cinóber, bor,...