Felelősségi Nyilatkozat

Felelősségi Nyilatkozat

Az Ildi -idill ÖnMunka - Radikális Önvizsgálati Módszerek : Byron Katie - Munka és Scott Kiloby - Élő Önvizsgálatok weboldal és szöveg kizárólag oktatási célból készült, és semmiképpen nem helyettesítheti a képesített orvosi, pszichológiai tanácsadást, diagnózist vagy kezelést, vagy terápiát egy képesített személytől. Ha úgy gondolja, hogy valamilyen orvosi vagy pszichológiai problémában szenved, azonnal forduljon orvoshoz vagy más megfelelően képesített személyhez vagy szolgálathoz.
A Facilitátor (ÉN) nem vállal felelősséget semmilyen az oldalon található tartalom és információ alapján meghozott olvasói cselekedetért. Az oldalon található információk a tájékoztatást szolgálják, melyeket mindenki a saját felelősségére használ, és nem használhatóak fel semmilyen más oldalon termékek és szolgáltatások reklámozására (kivéve az ehhez engedélyt kérő oldalakon). Az oldalon szereplő tartalmak megoszthatók máshol a forrás megjelölésével.

Az Okleveles Facilitátor nem orvos vagy mentális egészséggel foglalkozó szakember. Nem ad és nem is adhat tanácsot azzal kapcsolatban, hogy a kliens hogyan élje az életét. Az Önvizsgálatok facilitálása nem tanácsadás, és nem egy jobb személyes történet létrehozását célozza. Az Önvizsgálatok célja a téves identitásainkon és történeteinken történő átlátás, nem pedig új, „jobb” identitások, történetek létrehozása. A facilitátor egy segítő személy, aki végigvezeti a klienst egy belső folyamaton, megtartva őt az ehhez szükséges térben. Az Önvizsgálatok nem nyugati pszichológián vagy orvostudományon alapulnak, hanem leginkább keleti vallásokon (hinduizmus és buddhizmus) alapulnak (de nem tartalmaznak semmilyen vallási tanítást).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rúzs mánia

Mi lehet az? - Készülhetett akár: henna, bíbor, okker, vasérc, fehérólom, féldrágakő, mérgező kivonat, bíbortetű, vöröshangya, cinóber, bor,...